Başbakan yarın öğretmen adaylarına müjde verecek

Bakanlar kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunun Arınç, Başbakan'ın yarın grup toplantısında öğretmen adaylarına müjde vereceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı il dışı eş durumu atamaları hakkında bilgi verdi, il için özür durumu atamaları önümüzdeki günlerde yapılacak, engelli öğretmen atamaları görüşüldü, öğretmen adaylarına müjdemiz var yarınki grup toplantısında Başbakanımız açıklayacak.

Aile ve Sosyal Politiklar Bakanımız, 65 yaş üzeri vatandaşların daha iyi ulaşım sağlamaları için bir sunum yaptı. Önümüzdeki günlerde ayrıntılar netleşecek.

BÜLENT ARINÇ'IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE

"Milli Eğitim Bakanımız özellikle Şubat ayı içerisinde tamamlanan ve bitirilen il dışı eş durumu atamaları konusunda bilgi verdi. Bir de il içi eş durumu atamalarının da önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti. Yine okullardaki süt uygulamasının devam edecek olmasını ve engelli öğretmen adaylarının atamalarının yapılabilmesi için Bakanlık olarak yapılan çalışmaları ayrıntılı olarak Bakanlar Kurulumuza takdim etti. Burada öğretmenlerimiz için öğretmen adaylarımız için müjdeli bazı hususlar. Sanıyorumki Sayın Başbakanımız yarınki grup toplantısında bu konuda ayrıntılı bilgi vermiş olacak."

Kaynak: www.memurlar.net

Yorumlar